"Studio LOXZ is een salon waar je je thuis voelt en waar wij verder gaan waar anderen stoppen."


About

Wat ons motiveert in ons vak is PASSIE en EXPERTISE. Jarenlange ervaring en trainingen in het binnen en buitenland hebben ons hier gebracht, een eigen salon waar wij samen met de leukste klanten mooi haar mogen maken. 8 jaar geleden leerden wij elkaar kennen en kwamen er snel achter dat wij dezelfde visie en passie hebben : een fijne sfeer, kennis, en een lach op iedere klant hun gezicht.


What to expect

*Onze liefde voor kwaliteit kapsels en het altijd blijven leren. Zo zijn wij reeds overgevlogen naar Londen om een training van Vidal Sassoon bij te wonen. DE man achter de bob. Een ware haar Guru. *kennis achter iedere kleurtoon."

"Kennis is macht en niets is minder waar, na verschillende trainingen binnen Lóreal zijn wij beide geslaagde kleurspecialisten. Het ene bruin is het andere niet en ook in blond tinten zijn de mogelijkheden groots. Creatieve kleuringen, gewaagde combinaties niet veel is ons te gek. Vibrant Red, Beautiful Brown, Lovely Blond, wat is jouw favoriet? Wij helpen je graag tot de tint waar je altijd van hebt gedroomd."

"Na een lange werkervaring binnen Kinki kappers hebben wij ervoor gekozen een stapje verder te gaan. Een eigen salon met eigen sfeer, wat inhoud: fijne muziek, goede gesprekken of juist een plek om tot rust te komen. Maar waar het vooral om draait is, mooi haar wat mooi blijft. Wij luisteren naar jouw wensen streven je goed te laten voelen."

"Trots zijn op je haar. Hier worden wij blij van net als dat we blij worden van goede muziek en hun festivals. Denk aan Rock Werchter, Pinkpop ga zo maar door. Wij willen niet alleen Rocken op deze festivals maar wij willen ook jullie haar Rocken.


Appointment

U kunt bij Studio Loxz heel eenvoudig online een afspraak maken. U krijgt een bevestiging van uw afspraak per mail. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven ernaar een behandeling zo aangenaam en relaxt mogelijk te laten verlopen. Zodoende raden wij aan om ongeveer 5 min van te voren aanwezig te zijn.

Afspraak maken


Products

L'Oreal Proffesional

Wij vinden jouw haar belangrijk. Je haar hoort bij je en is onderdeel van je persoonlijkheid. Het is het eerste wat mensen zien, letterlijk de kroon die je elke dag draagt. Het is een deel van je uiterlijk dat de beste verzorging verdient zodat jij vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

L’Oréal Paris erkent de verschillen tussen haartypes en zet deze centraal bij het creëren van haarverzorgingsproducten. Elk haartype heeft behoefte aan een andere verzorging en voor ieder haartype hebben we een oplossing.

www.lorealprofessionnel.nl

Maria Nila

Afgezien van onze 100% veganistische en dierproefvrije producten, zijn we betrokken bij verschillende projecten over de hele wereld. Dit jaar hebben we besloten om een ??donatie te doen aan Care for Wild Rhino Sanctuary samen met The Perfect World Foundation, een Zweedse non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van natuur en dieren in het wild voor de volgende generatie.

De #ICHOOSEFRIENDLY-campagne is simpelweg onze manier om het bewustzijn te vergroten en te werken aan een vriendelijkere wereld."

www.marianila.com


Pricelist

Wassen / Knippen / Drogen € 48,00
Wassen Fohnen vanaf prijs € 32,00
Stylen na kleurbehandeling € 17,00

Wassen / Knippen / Drogen € 48,00

Knippen kinderen t/m 14 jaar € 30,00

Kleuren kort € 57,00
Kleuren half lang € 67,00
Kleuren lang € 127,00
Blonderen kort + toner € 85,00
Blonderen half lang + toner € 103,00
Blonderen lang + toner € 135,00
Olaplex behandeling tijdens kleurbehandeling vanaf € 22,00
Olaplex herstelbehandeling incl. styling € 43,00
Highlights / Folie / Balayage vanaf prijs € 55,00
Toner vanaf € 38,00

Afspraak maken